top of page

Services

Design

Een ontwerp vind je op elke hoek van de straat, maar een uniek ontwerp, opgaand in en aanvullend op het programma van eisen, opgesteld door de opdrachtgever, is voor ons logisch, een tweede natuur. Denken in zijn achteruit, openstaan voor verandering, niet bang zijn voor een uitdaging, vernieuwen is voor ons dagelijkse kost.

BREGMAN verzorgt ontwerpen voor projecten van klein tot groot, van modern tot monumentaal, in binnen en buitenland.

Project management

Project management zal niet dat positieve resultaat op leveren zonder de praktijk ervaring die wij hebben opgedaan in de afgelopen 30 jaar. Het managen van een project vereist daadkracht, beslissing bevoegdheid en uiteraard het vertrouwen van de opdrachtgever.

Vertrouwen is een groot goed. Het vertrouwen is vanzelfsprekend gewaarborgd in ons plan van aanpak.

Execution drawings

Tekeningen zijn een middel om gegevens over te brengen, de vertaling van een ontwerp, aangevuld met de nodige ervaring. Een tekening hoeft niet mooi te zijn, de essentie van de over te brengen gegevens dient duidelijk en helder, zonder dubbelzinnig te kunnen worden opgevat, te zijn vertaalt.

BREGMAN maakt gebruikt van de laatste CAD, BIM software. Het foutloos overdragen van gegevens binnen het bouwproject is vanzelfsprekend.

Supervision

Het houden van toezicht tijdens het project, het managen van de aanwezige gegevens ter verwerking in het project en het beheer van projectdocumenten dragen bij ter voorkomen van faalkosten.

De juiste gegevens verwerken op de juiste plaats en de controle daarop zal leiden tot een perfect resultaat met een hoog kwaliteitsniveau.

bottom of page